15-годишната Мира Андреева дава заявка да бъде новата голяма звезда

...
 15-годишната Мира Андреева дава заявка да бъде новата голяма звезда
Коментари Харесай

16-годишната Мира Андреева се захласна по Мъри; той я посъветва да оправи зрението си

 15-годишната Мира Андреева дава поръчка да бъде новата огромна звезда на женския тенис и надали някой може да каже, че това е пресилено изказване предвид на това, че тийнейджърката няма нито една загуба през годината. Андреева стартира сезона си с присъединяване в квалификациите на шампионата с награден фонд от 60 хиляди $ в швейцарския град Киасо, като в последна сметка доближи до трофея, а след това повтори достижението си и на надпреварата в Белинцона. Тези резултати наподобява са впечатлили задоволително уредниците на WTA 1000 конкуренцията в Мадрид, които предоставиха " уайлд кард " за главната скица на младата тенисистка, а тя изцяло оправда доверито към нея, откакто се класира за осминафиналите с две победи над състезателки от топ 20 и още една такава против някогашна финалистка от Големия шлем.

Медийното внимание пък напълно естествено бързо се насочи към Андреева и през вчерашния ден я видяхме да дава своето първо обстойно изявление за телевизионния колос Tennis Channel. Там тя беше запитана за най-приятната част от това да бъде участничка в сходно огромно събитие, а отговорът на Мира беше повече от любопитен:

" Самата атмосфера е толкоз специфична. Страхотно е да обядваш в компанията на всички тези звезди. Виждаш Анди Мъри и неговото лице. Той е толкоз хубав онлайн. Просто е необикновен " - не можа да скрие въодушевлението си тийнейджърката.

Самият троент първенец от Шлема пък незабавно е съумял да се осведоми за изказването на своята колежка и не пропусна да се пошегува с нея, като показва присъщото си чудесно възприятие за комизъм:

" Представете си какъв брой добра ще стане, когато спре да има сходни проблеми със зрението " - гласеше обявата на сър Анди в обществените медии, а някогашният номер седем Марди Фиш също се включи с изявление по тематиката и непосредствено попита Мъри с каква сума се е разделил, с цел да направи момичето сходно изявление по негов адрес.

Mirra Andreeva on the coolest thing about being at a big event

“When you’re here & take a lunch with all these stars, you see Andy Murray… you see his face. & he’s so beautiful in life. He is so amazing ”

The way her face lights up when talking about Andy

Mirra is all of us
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР